vores drøm

ELSK er en kamp for at skabe mode der er lavet med omtanke og en vision om at skabe en virksomhed der gør en positiv forskel... Det kan du læse meget mere om herunder.

Læs mere her

about us

ELSK konceptet er forankret i en drøm om at gå egne veje og vise, at der i modebranchen ikke bare er plads til, men rent faktisk er behov for et brand, som tør at gå forrest.
Du kan læse mere om ELSK herunder.

Vores rejse
Vores første frø blev plantet tilbage i 2013, da Lukas L. Leszczynski og Lars Riis delte en vision og et håb om at kunne lave bedre mode.

> Læs mere her

Leverandører
Hos ELSK er vores vigtigste samarbejdspartnere vores
leverandører. Derfor har vi her på siden lavet en oversigt over dem alle.

> Læs mere her

Forhandlere
Vi har en masse kanondygtige forhandlere landet over, som står klar til at vise dig, hvad ELSK har at byde på.
Dem kan du finde herunder.

> Læs mere her

Materialer
Hvis vi skal belaste naturen så lidt som muligt, er det essentielt, at vi benytter de materialer, som er mest miljøvenlige og samtidig bedst egnede til det pågældende produkt.

> Læs mere her

re.elsk

Med RE.ELSK ønsker vi at øge levetiden på vores tøj og sikre, at så lidt som muligt går til spilde. Har du noget ELSK tøj, som du ikke længere bruger, kan det nok gøre gavn hos andre.

Du kan sende tøjet retur til os og så giver vi andre muligheden for at købe det, som du er blevet træt af. Som tak for din hjælp og indsats, får du et gavekort du kan bruge på vores hele vores webshop.

Læs mere her

certificeringer

Hos ELSK har vi flere certificeringer, herunder B-corp, 1% For The Planet og Svanemærket.

B-corp certificering
Som B-corp skal man ikke blot ønske at være bedst i verden, men bedst FOR verden. Man indgår en juridisk forpligtelse til at skabe bæredygtige og positive forandringer.

> Læs mere her

1% For The Planet
Som medlem af 1% For The Planet giver vi minimum 1% af vores omsætning til miljøbeskyttelse. Det er vores måde at give lidt tilbage til naturen på.

> Læs mere her

Svanemærket
Svanemærket er et af de skrappeste miljøcertifikater i verden, men det er et mærke, der primært er kendt i Norden.

> Læs mere her

det store elsk paradoks

Vi snakker om at producere produkter på en skånsom måde.
At lave tøj som er bygget til at holde. Både i forhold til kvalitet og design.

Det store paradoks er, at verden ikke har brug for mere tøj.
Slet ikke billigt tøj og hurtige tendenser.

læs mere her

our responsibility

Dyk ned i viden omkring vores samarbejde med Den Danske Naturfond, strandrens events, materialer og vores valg og fravalg samt en guide til certificerings junglen.

Den Danske Naturfond
Vi har købt og dermed sikret over 32.424 m2 god dansk natur i samarbejde med Naturfonden

> Læs mere her

Guide til certificerings junglen
Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad der er godt og skidt, og hvem som rent faktisk holder, hvad de lover.

> Læs mere her

Materialer | vores valg & fravalg
Tøjproduktion belaster miljøet. Meget. Derfor er det vigtigt, at vi tænker os om, når vi producerer vores tøj.

> Læs mere her

Strandrens
Formålet med strandrens er at mindske alt det affald der ender i vores natur, og fjerne noget af alt det plastik der ligger derude. 

> Læs mere her

hvad er problemet?

Vi tager dig med ind i hjertet af tekstilbranchen og giver et ærligt og autentisk indblik i dens virkelighed.. Vi har samlet en række tankevækkende links til podcast, artikler, videoer og meget mere, der giver dig en dybere forståelse af branchen samt konsekvenserne ved denne hurtige og forbrugerdrevne modeindustri.

Læs mere her

other

Her kan du læse mere omkring vores motiver, hvad andre siger om os, garnrester vi har brugt og fakta om branchen som er meget tankevækkende.

Kend vores motiver
Tag et dybere dyk ned i vores designs og motiver, for at forstå hvad betydningen bag vores forskellige motiver er.

> Se vores motiver her

Hvad siger de om os?
ELSK fortalt med andres ord. Vi har lavet en liste over, hvad andre har fortalt om os gennem årene.

> Læs mere her

Garnrester
Det er desværre normalt, at der i tekstilproduktionen er et større eller mindre spild af tekstiler/garn, som ikke bliver brugt. Heldigvis har vi brugt disse rester til at at lave nye lækre produkter

> Læs mere her

Imponerende og triste fakta
I mode- og tekstilbranchen er der nogle imponerende og triste tal, som vi gerne vil dele her på siden. Tal der ofte er godt gemt og glemt.

> Læs mere her

re-zip

Klimaet og miljøet bliver unødvendigt belastet, hver eneste gang emballage ryger i skraldespanden, og der skal produceres nyt. Derfor har RE-ZIP udviklet et cirkulært kredsløb, hvor emballagen genbruges igen og igen. Når vi genbruger, giver vi emballage et længere liv, og samtidig sparer vi de ressourcer, som ellers vil blive brugt til at producere nyt emballage.

Læs mere her