Tilbud

Hvor finder du alle de "gode" tilbud fra ELSK?

Ak ja, det får du faktisk lidt svært ved.

Hos ELSK er vi ikke trends og tendenser baseret. I modsætning til mange andre brands, arbejder vi ikke i sæsoner. Vi arbejder på at skabe gode produkter, der har en lang holdbarhed både kvalitet og stilmæssigt. Dette betyder, at du ikke altid finder produkter i sæsonens farver hos os, men derimod tidløse designs, der passer ind i enhver garderobe. Ved at producere tøj, der er tidløst og af høj kvalitet, håber vi at inspirere til en garderobe, der varer ved, og som ikke følger den forbrugsmæssige cyklus af hurtigt skiftende mode.

Tilbud er ikke vores dagligdag, for vi prøver at holde priserne rimelige uden at overproducere og bidrage til overforbrug. Vi vil gerne bryde med den hurtige mode og konstante udskiftning af varer. Vores tilgang er mere slow fashion, hvor vi tager os tid til at lave tidløse produkter med omtanke og ansvarlighed.

Har I så aldrig udsalg eller varer til nedsat pris?

Jo, det sker i ny og næ. Sjældent. Men det sker.
Det er også vores største paradoks. For vi får også rester og laver fejl. Langt mindre, end hvad der er standarden for vores branche.

Når vi i ny og næ har nogle rester eller ting som vi skal have ryddet op i, så foregår det via vores Members List. Det er vores måde at belønne vores mest trofaste kunder på.
Du kan overveje om du vil tilmelde dig vores Members List herunder.