1% FOR THE PLANET

Vi har et ansvar - et ansvar til at give noget tilbage .

Vi tror på, at vi som virksomhed har et ansvar for ikke bare at tage, men også give noget tilbage. Lige meget hvor grøn vi laver vores virksomhed og vores produkter, vil vi altid belaste miljøet.

 Som medlem af 1% for the planet, giver vi minimum 1% af vores omsætning til miljøbeskyttelse. Det er vores måde at give lidt tilbage til naturen på. Det er også vores forpligtelse, til at bruge vores virksomhed til at skabe en positiv forandring.
Vi kalder det vores egen jordskat. For det er jorden som giver os ressourcerne og mulighed for at producere. Så det er kun rimeligt at vi prøver at give noget tilbage. Det er også kun rimeligt, at vi prøver at skabe produkter som belaster minimalt og skaber tøj som er bygget til at holde i lang tid.

Hos ELSK er vores støtte gået til: Den Danske Naturfond, Green Kayak og Plastic Change.

Start here - take action

Don´t underestimate the power of small actions.


1% For The Planet er et netværk, der inkluderer virksomheder af alle former og størrelser, fra mange forskellige brancher. Fælles er, at man er forpligtet til at give 1% af sit bruttosalg til miljøbeskyttelse.

 1% For the Planet giver rådgivning og hjælper virksomhederne med at finde pålidelige non-profitorganisationer.

De certificerer alle donationer årligt, for at sikre forpligtelserne bliver overholdt og at hver virksomhed giver det de er forpligtet til.
Det koster et gebyr for hver virksomhed at være med i 1% for the planet. Dette gebyr er udover 1% af omsætningen, som man er forpligtet til til at donere til miljøbeskyttelse.

Læs mere om 1% For The Planet

1% for the planet