Pure - fast fashion

Endnu en logo t-shirt? Hvorfor lave en simpel logo t-shirt, når vi normalt har så meget fokus på kreative designs med en unik historie og skabelse bag?

Fordi at selv en logo t-shirt har en historie for os.
For os, er vores logo t-shirt både et simpel statement om at ELSK for os, er hele indbegrebet om at følge sin drøm, leve sin passion og skabe en tilværelse (og et arbejde!) som har et dybere formål.

ELSK-navnet kommer fra, at vi gerne ville gøre det tydeligt fra starten, at vi forsøgte at lave et brand der var skabt ud fra en vision om at gøre det man holder af og at nærvær og passion skulle være drivkraften bag vores virksomhed. Vi skulle gøre ting af lyst og ikke af nød.

Og så er der jo endnu en vigtig historie, med den lille tekst under ELSK-logoet.

"Fast Fashion Causes Blindness"...hvad betyder det så? Ja det er en dårlig skjult reference til alt det vi er i mod. Vi er i mod hurtige tendenser. I mod mode som er kortsigtet både på kvalitet og design. Vi tror på at de to dele, skal laves så det er langtidsholdbart!

"...Causes Blindness" - Det gør en blind? Hvad betyder det så?
Vi mener, at den hurtige mode (og de alt for billige priser) gør folk blinde for hvordan tøj egentlig laves og hvor omkostningstungt det er både i arbejdskraft og den miljøpåvirkning tøj har.

Hvis man får noget til en alt for lav pris, er der nok andre som betaler prisen...De som laver tøjet!
Så den hurtige mode gør folk blinde for hvad tøj burde koste og hvordan kvaliteten burde være. De alt for billige priser, gør at man alt for ofte ender med tøj, som man nærmest ikke bruger. De billige priser, prøver hele tiden at skubbe et unødigt forbrug ud til kunderne.Se alle style

Lodbjerg

Motivet er inspireret af et gammelt postkort fra 30'erne, vi fandt i arkivet.

Hvis du før har været ved Lodbjerg fyr, prøv da at lukke øjnene og forestil dig fyret om natten. Midt mellem klitterne, helt bart, uden plantagen omkring det. Som en øde ø væk fra civilisationen. Hvis du aldrig har været der, så kom afsted! Det er et besøg værd. Der er noget eventyrligt ved området. Helt øde - og synet af fyret i mørket, skaber følelsen af håb.

Se alle styles

BUNKERS / MIDDLES

En enkel, grafisk fortolkning af Kystvejen, der befinder sig mellem Bunkers og Middles set oppefra.

Alle lag er tydeliggjorte: Først klitterne, dernæst stiger, hovedvejen, sand, flere klitter, mere sand og SÅ… havet. Rå, enkelt og utrolig æstetisk på samme tid. Hvis du ikke kommer fra Thy og ikke surfer, er du måske lidt i tvivl om, hvad vi snakker om, når vi skriver Bunkers og Middles. Bunkers er et magisk sted på stranden ved Klitmøller, og et af Danmarks bedste surfspots. Middles er derimod placeret i udkanten af havnen i Hanstholm, og et meget populært sted for kite- og windsurfing fra hele europa. Alt efter hvor man holder til, er det ofte forskelligt, hvordan man opfatter kystvejen. Står man ved Bunkers og kører mod Middles, vil man sige, at havet er på sin venstre hånd og klitterne til højre. Står man derimod i Middles og kører mod Bunkers, vil man sige, at det er omvendt.

Se alle styles

Stræk vind

Stærk vind - hvis du har været forbi Thy, siger det sig selv.

Træerne vokser skæv. Vinden er stærk! Når man kører på kystvejen mellem Hanstholm og Klitmøller, på en dag præget af storm, kan man kvit og frit få sandblæst siden af bilen… Skulle man få lyst til at se det vilde hav samme dag, så er det en kamp i omvendt limbo mod vinden. Det er der, hvor selv de største føler sig små. Det er barskt, råt og fantastisk. Lidt lige som Thyboerne

Se alle styles