#MitELSK

Vi gør noget nyt. En konkurrence!
Fordi? Fordi vi trænger til at fokusere på noget godt. På det du holder af.
Din passion? Din kærlighed? Det du brænder for?
Det som giver dig glæde!
Derfor skyder vi nu gang i en fotokonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til elsk.com på 2.500 kr., hvis du har lyst til at vise os, hvad du elsker.
– Post et foto af det du elsker, noget du har passion for, kort sagt #mitELSK
– Tag dit foto med #mitELSK og smid det op på instagram
– Vi vælger en vinder den 1. dec. 2020, blandt alle billeder der er uploaded med #mitELSK

Vi starter med os selv og vil de kommende dage vise dig nogle af de ting vi brænder for og samtidig præsentere dig for medarbejderne hos ELSK.

Den første du møder er Lars:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg elsker at være ude i naturen og samtidig gerne kombinere det med aktiviteter hvor jeg både bruger krop og hjerne! Det hjælper mig både til at slappe af, men også til at udvikle mig og teste mig. Oftest er det når jeg er ude i naturen at min kreativitet og ide-hjerne fungere bedst.
En af mine yndlingshobbyer er at kunne tage ud hvor det er stejlt… Bjergbestigning og klatring er for mig det ultimative rum til både at slappe af, bruge min krop, rykke mine grænser og lære mere om mig selv. Samtidig med at jeg så oplever naturen på smukkeste vis og virkelig føler man er en del af elementerne.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Friheden der er i både opgaverne og arbejdstiden, samtidig med at vi faktisk prøver at drive ELSK ud fra en lyst til at skabe en bedre modebranche og gøre noget godt for naturen. Lukas og jeg startede ELSK sammen, og den stolthed jeg har over at se vi nu er blevet et “rigtigt” firma og vi faktisk kan gøre en lille forskel, gør den daglige glæde stor.

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Det er nok når Mette bestemmer hvad musik vi skal høre….

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Vores undertøj! Det er sjældent man ser det…og har man det på, mærker man det næsten ikke!

Her kan du møde Lukas:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt kaffe og lak… altså lp’er, vinyler.. grammofon plader. Kært barn har mange navne. Jeg startede med at få min fars lp samling for 10-12 år siden. Synes at den var kæmpe stor! Ca. 150 plader med alt det bedste fra sidst i 60’erne og 70’erne. Siden har jeg nok anskaffet mig ca. 2500 plader og jeg ELSKer alt ved det format. Jeg har en bred musik smag, og eneste krav jeg har er at det skal være godt. At få en ny plade til samlingen er en helt ritual for mig. Ritualet som starter med at få fat på den “rigtige” udgivelse. Gerne noget hånd nummereret, eller lavet i små sær-oplæg hvor der er kælet ekstra meget for detaljere. Det er flere bands og artister som jeg følger, og jeg venter gerne med at høre det sidste nye fra dem til jeg sidder der hjemme med pladen i den ene hånd og en kop kaffe i den anden… det er en fuldkommen oplevelse. Lakken under nålen, nørde artworket på coveret, læse det med småt, se billederne … så en god kop kaffe. At give sig tid til den oplevelse, det er vigtigt. Det er noget helt særligt ved det, noget ægte. Snart bliver jeg 40 år, men pladerne kan på en eller anden måde fremkalde min indre teenager.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Jeg lider af ustruktureret idé-diarre, og jeg har svært ved at dedikere mig til samme ting i længere tid end par år ad gangen. Da Lars og jeg tog en kop kaffe sammen for ca. 8 år siden – havde vi begge to lyst til at gøre noget anderledes og bedre end det vi kendte til … uden at reelt kende til noget som helst. Vi havde forestillingen om nogle ting, og hver især nogle evner som måske kunne bruges til et eller andet – vi har skubbet til en del til hinanden og ELSK er blevet til noget helt særligt. Det bedste er nok det, at det er ikke blevet kedeligt endnu…

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: At der er sååååå langt ud på toilettet, at jeg ofte sidder med et dillema om jeg skal have en kop kaffe til eller ikke… hvis jeg ikke valgte at holde mig 2 ud af 3 gange så ville jeg risikere at enten øge forbruget af sko eller komme i god form.

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Vores boksershorts, er helt crème brûlée. Der ud over kan sgu ikke rigtigt passe noget af det, fordi jeg holder mig for ofte… Men jeg holder trods alt af det meste vi laver. Selv om jeg nogle gange ville ønske at vi lavede mere spræl, men heldigvis får jeg ikke lov til det så ofte … det kunne hurtigt ende i en underskudsforretning!

 

Wuhu! Vi har vokseværk. Sig hej til vores to skønne og nye skud i ELSK-sekten…Loreena og Lea 🥳 Velkommen til Team ELSK!
(og de bor heldigvis i Thy, så pt. kan de jo heller ikke flygte væk fra os….!)
Og….Vi har gang i en kampagne for positive-vibes👌 Så brug hashtag #mitELSK på instagram og så deltager du i konkurrencen om et lækkert gavekort på 2.500 kr. til vores webshop.
Vis os hvad du holder af. Hvad din passion er.

 

Her deler Loreena og Lea lidt om deres mitELSK:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt yoga. Jeg begyndte at praktisere yoga pga. de velkendte fordele i form af styrke, mobilitet og ro i hovedet – men havde aldrig gættet på de oplevelser og rejser yogaen har bragt med sig! Jeg blev uddannet yogainstruktør for knap 2 år siden på Bali og har efterfølgende undervist i København, på Java i Indonesien og nu i skønne Thy. Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker, flyttet mig selv mentalt og fået muligheden for at give yoga videre til andre. Mødet med yoga har været en rigtig kærlighedshistorie.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Nu er jeg den nyeste på holdet, men kan allerede sige at det er søde og seje kollegaer, fleksibilitet, at bæredygtighed er en reel agenda og ikke bare et buzzword. Og så er der er rum til kreative kolbøtter og yogamåtter på kontoret.

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Lige i disse tider, må det være den geografiske placering, så vi desværre ikke må møde op på ELSK kontoret og inspirere og sparre med hinanden.

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Jeg er en nørd når det kommer til gode materialer og kvaliteter. Uld er et helt fantastisk materiale både at arbejde med, men i den grad også at hoppe i, bl.a. pga. uldets gode isoleringsevne, varmeregulererende effekt og åndbarhed. Her er collar wool tee til kvinder i de flotte blå/hvide maritime striber en sikker vinder – 100% uld og et tidløst design, som kan bruges igen og igen.

 

Sig hej til Lea:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt min passion for naturen og danske øer som #mitELSK. De sidste år har jeg sammen med min mand og vores 4 børn brugt en masse fritid på at tage på øhop med øpasset i hånden. Her nyder vi den danske natur i kajakken, på cyklen eller i vandrestøvlerne. Det er fantastisk at få lov at være sammen på den måde – uden anden dagsorden end at være sammen, opleve, indsnuse og bare være.
Jeg elsker at være ude i naturen og tager afsted så ofte det er muligt. Naturen er klart mit andet hjem, og jeg elsker, at vi her i Thy har den lige udenfor døren.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Jeg er ny på Team ELSK, men allerede nu skinner det fantastiske sammenhold igennem. Der er stor fleksibilitet, masser af udfordringer og ingen dage er ens. Og sidst men ikke mindst er det så fedt at opleve, at den grønne tankegang er reel og opleves i hverdagen. Jeg elsker at være med til at bakke op om vores natur og vores jord på en grønnere arbejdsplads.

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Lige nu må det være, at corona holder os adskilt, så vi ikke kan mødes alle mand på kontoret. Det er et sejt og total engageret team, så jeg ser frem til, at vi alle igen kan sparre og vidensdele uden at en skærm adskiller os.

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Jeg er vild med RE.WOMEN´S TEE. Den er super blød, sidder perfekt, og så er tanken om, at 70% af den kommer fra genanvendt bomuld og polyester, ret fed.

 

Så skal I også sige hej til vores skønne Sarah og Mette. 2 brikker der er uundværlige i at få ELSK-møllen til at dreje godt rundt. Herunder kan du læse lidt om dem og deres #mitELSK.

 

Hils på Sarah:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt min familie/mine børn som #mitELSK Familie består af far Morten, Magnus på 19, Victor på 17, Mathilde på 15, Ludvig på 9 og så husets maskot hunden Coco.
Hele dette store cirkus giver mig en masse glæde, kærlighed, nærhed og en god portion logistik.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Jeg er den der har været på Team ELSK længst tid nu og kan kun sige at arbejdsgangene ikke er som på andre arbejdspladser.
Men det er bestemt ikke ment på den negative måde – Dagene er aldrig ens og man ved at de aldrig bliver kedelige.
Fællesnævner for arbejdspladsen ELSK, er at der er frihed, plads til forskellighed, kreativitet og virkelig god humor.

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Er det klichéagtig at skrive INGENTING….
Men hvis jeg skal nævne noget, må jeg hoppe på Corona toget. Glæder mig til vi alle bare kan være samlet og man ikke behøver tænke afstand, sprit og Corona highfive.
Vejen til toiletterne er også lidt lang og en smule uhyggelige om aften.

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Jeg er VILD med vores RIB DREAMS WOMES BLOUSE. Den er bare i det lækreste stof og sidder bare perfekt. Elsker den er så simpel i den udtryk og så tynd at den sagtens går under andre bluser. Jeg er lidt af en frossenpind ( bare spørg Lars !) så er stor tilhænger af lag på lag moden.

 

Her har vi så Mette:

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt at medbringe en fodbold, som jeg/vi ELSKer i min familie. Jeg har selv tidligere spillet fodbold i mange år og elskede det, og alt det sociale det gav. I 2002 møder jeg min mand Peter som også har spillet fodbold hele hans liv. Idag spiller vi ikke selv, men vi har valgt at engarere os i vores to børns dagligdag med fodbolden, og har efterhånden været træner for dem i mange år nu.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Jeg har været hos ELSK i et år nu, og den fleksibilitet der er i vores hverdag herude er uvurderlig. Jeg elsker at være omgivet af søde kollegaer, der hver især har deres fantastiske evne og personlighed til at gøre min arbejdsdag GOD. Hverdagen er aldrig ens, og udfordringerne til at tænke anderledes står i kø. Noget som også kun kan ELSKes, er Lukas`s mange små, finurlige og fantastiske historier om ALT MULIGT, det kan altså noget 🙌

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Savner mine kollegaer lige nu pga. CORONA. Det er ikke det samme når vi ikke kan samles hele flokken. Og så er det Lars`s til tider forfærdelige musiksmag, hvortil han “prøver” at skråle med, AV AV ører 😂

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Jeg vil slå et slag for vores LY womens tee af 100% organisk bomuld. Den er fantastisk i pasformen og super behagelig at have på. En tee som alle former kan passe;-)

 

Som den sidste i rækken i denne omgang, skal du møde Emil, som arbejder som sælger hos ELSK.

Q: Hvad har du valgt som #mitELSK

A: Jeg har valgt min passion for Surf. Jeg har altid gerne ville lære at surfe og da jeg var barn windsurfede jeg med min far. Men det var først i 2014, at jeg virkelig blev bidt af surfen. Siden da, har det udviklet sig til at være min største passion. Jeg tænker på det hver eneste dag og hvis der går for mange dage uden jeg kommer på vandet, bliver jeg rastløs. Jeg er super priviligeret, at kunne dele min passion med min far, og vi er ofte afsted sammen. Jeg elsker at komme ud til vandet inden solen helt er stået op og så forhåbenligt se gode bølger rulle ind. Den fornemmelse man får i kroppen kan ikke beskrives med ord.

Q: Hvad er det bedste ved at arbejde for ELSK?

A: Jeg vil sige, at der er mange “bedste ting” ved, at arbejde for ELSK. Jeg elsker den frihed og forskellighed jeg har i min dagligdag. Jeg har endnu ikke haft to dage der har været ens. Jeg kan selv planlægge hvordan ugen ser ud. Hvis jeg for eksempel kan se, at der kommer surf næste torsdag kan jeg arbejde ekstra dagene der optil, og så tage på vandet om torsdagen. Jeg er super stolt af, at være en del af et fedt kollega team og at være en del af en virksomhed som gør en dyd i at skille sig ud, turde at prøve nye ting, rykke grænser og fejle i processen.

Q: Hvad er det værste ved at arbejde for ELSK?

A: Når jeg taber til Lars i bordtennis…

Q: Hvad er dit favorit ELSK tøj?

A: Lige nu må det være vores nye T-shirt (model TUNG). Jeg går ret ofte basic klædt, og den nye model sidder godt på mig da jeg ret høj (202cm). Så jeg er ret vild med den kraftigere kvalitet, den er lavet af.