PLASTIC CHANGE X ELSK®

Det handler om at tage ansvar. Om at gøre, fremfor bare at se til….Vi kan gøre, fordi du støtter os!

Havet flyder med affald og det har forfærdelige konsekvenser for naturen, os og de næste generationer. Derfor har vi valgt Plastic Change som en af de organisationer vi støtter og samarbejder med. Det kan vi kun gøre fordi at i, vores følgere og kunder, støtter os – Så vi siger ydmygt tak for hjælpen!

Sammen kan vi gøre en forskel.

Vi prøver på at minimere det aftryk vi efterlader når vi producere tøj og prøver at gøre det så bæredygtigt som muligt. Men lige meget hvor dygtige vi bliver til det, vil det altid belaste miljøet at producere tøj. Derfor har vi et ansvar for at give noget tilbage og samtidig oplyse om de udfordringer naturen står overfor. Forhåbentlig har du hørt om en af de helt store udfordringer….plastik! Det er overalt og det gør skade overalt. Vi ser det selv tæt på, da vi har vesterhavet som nærmeste nabo.

Vi har alle et ansvar, både virksomheder og forbrugere. Vi kan ikke vente på at andre gør noget eller andre siger hvad vi skal gøre. Det er tid til handling.

Vi er langt fra perfekte, men vi prøver hele tiden at tænke os om og se hvordan vi kan blive bedre og minimere vores aftryk. Vi håber du vil gøre det samme. Husk de bedste og mest vedvarende forandringer er dem som er skabt nedefra. Så start i dag – du kan også gøre en forskel. Sig nej til plastik og tænk før du handler.