ELSK elsker 100 Miles Mors

I morgen går det løs.

Årets helt store løbsfest: 100 Miles Mors.

160,9 km der snor sig rundt på øen Mors. Vanvittigt er det at melde sig til, men endnu mere vanvittigt er det at gennemføre. En enestående bedrift, hvor benene såvel som hovedet helt sikkert får brug for at hvile sig efter. Det handler nemlig ikke kun om at have gode, stærke ben, men også om at have en viljestyrke uden lige. Evnen til kilometer efter kilometer at overtale sig selv til at fortsætte. 

Man skulle tro, at det ville være svært at komme af med alle startnumrene til sådan et løb, men faktisk tog det ingen tid, før de alle var væk. Lars Riis er en af dem, der i år har hvervet sig et startnummer og skal prøve kræfter med alt, hvad Mors har at tilbyde. 

Umiddelbart lyder 160 km helt ualmindeligt hårdt, og det er da ikke alle og enhver, der kan gennemføre, men morsingboerne har gjort deres bedste for at hjælpe løberne bedst muligt igennem. Ved cirka hver femte kilometer er der arrangeret løbsfester, hvor alle fra nær og fjern er velkomne til at deltage for at heppe på de seje mænd og kvinder, der har taget kampen op. 

Hos ELSK støtter vi selvfølgelig op om konceptet. Derfor kommer vi til at stå både ved start og mål, men også ved depoterne på 80 km og 110 km. Ved 80 km depotet har vi skabt noget, vi håber, at der kan give løberne et lille smil på læberne og ikke mindst lidt energi til at klare sig gennem de næste 80 km af ruten. Ved både start, slut og 110 km kommer vi til at sælge 100 Miles Mors merchandise, som vi i samarbejde har skabt. Du kan se de fine sager her: https://elsk.com/collections/100miles.  

Men hvorfor støtter vi? Det gør vi, fordi vi elsker løb, natur og at udfordre os selv. Derfor giver det god mening for os at være en del af denne kæmpe løbsfest, og ikke mindst at lave et samarbejde med 100 Miles Mors om nogle fede T-shirts og crewneck.

Vi glæder os helt vildt til at heppe og mærke den fantastiske stemning på samtlige 160 km.

Hvis du er nysgerrig på, hvad 100 miles egentlig er for en størrelse, kan du læse mere på deres hjemmeside: http://www.100miles.dk.