Black Friday: Vi Giver 100%. Ikke 100% I Rabat. Men Donerer 100% Til Miljøet.

Kan man sælge varer uden at give rabat? Kan man sælge varer ved at give penge væk?

Black Friday på ELSK.com

Vi giver 100%. Ikke 100% i rabat. Men 100% til miljøet. Til der hvor der er brug for det.

Vi har i vores tid gjort mange dumme ting. Det her er nok både det dummeste og det mest fornuftige vi nogensinde har gjort.

Vi giver hele vores omsætning på Black Friday, direkte til organisationer som arbejder med miljøbeskyttelse. Ud fra et økonomisk synspunkt giver det ikke megen mening, men ud fra vores værdisæt, giver det rigtig god mening.

Når visionen er at producere tøj i høj kvalitet, som belaster miljøet så lidt som muligt, så giver Black Friday og rabatter ingen mening.

Det ender nemlig med at blive en kamp mod bunden i stedet, hvor man bliver tvunget til at konkurrere på pris fremfor kvalitet.

Som forbruger er dagen uigennemskuelig og værst af alt, så promovere den et unødvendigt merforbrug som hverken samfundet, den enkelte eller miljøet har brug for.

Normalt siger vi, at vi ikke har råd til at give rabat og derfor aldrig sætter vores varer ned. Det gør vi heller ikke på Black Friday. Men vi er trætte af den konstante kamp mod bunden og jagt på billigere. Vi er trætte af snak om miljøet og klimaforandring. Vi trænger til mere handling. Derfor vil vi gerne gøre den største handling vi kan gøre. At give hele vores omsætning til miljøbeskyttelse. Ikke vores indtjening, ikke 10% af omsætningen. 100%* af omsætningen. Det er noget vi tager os råd til. Det er vores måde at råbe op på.

*Vi trækker momsen (ja – SKAT vil desværre nok ikke være med til at give deres penge væk) og fragtomkostningen fra. Pengene bliver overført til organisationerne der modtager pengene, efter 100 dage. Vi har 100 dages returret på ELSK.com, så det endelige beløb kan gøres op derefter. Beløbet vi donere, vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.