RE.ELSK – Cirkulær Mode.

Cirkulær? Hvad er så det for noget? Det handler om at få tingene til at gå i ring. At bruge det fuldt ud. At bruge det igen og igen. At bruge det til nyt, når det ikke længere kan bruges…

Til ultimo september lancerer vi RE.ELSK – en platform, hvor du kan købe ELSK-tøj, som er brugt, 2. sortering eller vareprøver.

Med RE.ELSK opfordrer vi vores kunder til at returnere det ELSK-tøj, som de ikke længere bruger.  Tøj som er yt for dig, kan være guld for andre. Tøj som er slidt, kan blive til nyt for alle.

Vi ønsker at tage ansvar for det tøj, som vi ligger inde med og det, der ikke længere er i vores hænder. Vi ønsker at levetiden på vores tøj øges, og så lidt som muligt af tøjet går til spilde.

Når du afleverer dit ELSK-tøj, der ligger bagerst i skabet, og som du ikke længere bruger, gør det med garanti gavn andre steder. Vi vurderer tøjets stand og hvis det ikke er for brugt eller slidt, sælger vi det videre på ELSK re.sell-platformen. Hvis tøjet er i for dårlig stand til at blive solgt videre, genanvender vi det til nye metervarer eller sender det til nødhjælpsorganisationer.

Uanset hvad, så giver det andre muligheden for at blive glad for tøjet på ny.

Vi lancere platformen sidst i september og glæder os til at fortælle mere om det. Platformen er endnu et skridt på vores rejse i bæredygtighedens tegn. En rejse som handler om at gøre det ordentligt og om at tage ansvar.