JOB hos ELSK

Er det nu du skal have drømmejobbet? Er det nu det er tid til at søge til de skønne græsgange i Thy og få et job hvor både du og virksomheden tænker lidt anderledes end hvad normen måske af ? Er det nu at du skal blive bedre til bordtennis? Måske er du træt af altid at sidde i en kasse og kigge ind i en kasse som er i kasse blandt beton og cement? Måske skal du have lidt mere frihed og luft mellem vingerne?
Måske skulle du søge job hos ELSK og få det drømmejob i Thy? Vi søger en Executive-Event-Data-Kommunikations-Fågangisagerneogholdstyrpådet-Manager!
Vi mangler en som kan hjælpe os med events, koordinere vores mange spændende indsatser indenfor bæredygtighed og sørge for at vores kommunikation og dokumentation sidder lige i skabet! Du skal altså have det godt med at være et ansigt i front når vi holder events, men også trives med at nørde den bag en computer. Måske er du også god til at sørge for, at vi får nogle mere mundrette titler i virksomheden?
Så er du gaven til os, så magter du det hele. Hvis du magter noget af det, kan det være vi kan lære dig det sidste.
- Du skal være hurtig og skarp på et tastatur.
- Du skal være ferm på det dejlige danske sprog og kunne klare dig godt og flydende på engelsk.
- Du trives i organiseret kaos og magter at være en haj til hurtigt at sætte dig ind i nyt materiale og tage essensen ud af det.
Antallet af timer kan være fleksibelt, men vi tænker mellem 15 og 30 timer i gennemsnit per uge. Er du ikke hooket på en fastansættelse, kan der også være tale om freelance arbejde eller ad hoc ansættelse.
Vil du gerne have fuldtid og tror du at du kan tilbyde os det vi ikke vidste vi stod og manglede? Så kom med din salgstale!
Opgaverne vil være alsidige, men du kommer primært til at sidde med disse 2 ben:
Organisere og afholde events. Det kan både være fysisk hos ELSK i Thisted, men også til festivaller, pop-ups og arrangementer hos vores forhandlere. Hvis corona leger med i lang tid endnu, vil der også være tale om en del virtuelle events.
Stå for indsamling af data, dokumentation og kommunikation omkring vores indsatser for bæredygtighed, ansvarlig produktion og for at vi ikke bare overholder de målsætninger vi har sat for os selv, men hele tider skubber på for at blive bedre.
Hvis det bliver for bredt, kan det være vi vælger at lave to mindre stillinger fremfor en.
Vi skal jo lokke dig til og overbevise dig om at ELSK er verdens bedste arbejdsplads. Så her kommer vores salgstale:
Du får blandt andet, alt godt fra denne pose af blandede bolsjer:
Fleksible arbejdstider – Du bliver en stor del af et lille tæt team – En virksomhed som tror på vi kan gøre en forskel for naturen – En alsidig og afvekslende hverdag – Mulighed for hjemmearbejde – En arbejdsplads med spændende aktiviteter som bordtennis, klatrevæg, motionsrum, kantine, lækker bomuld, fantastisk kaffe, skøn te, orange gulerødder, cirka 450 parkeringspladser der er ledige hver dag - Et team af forskellige og skønne mennesker.
Vi har højt til loftet og er rummelige. Vi foretrækker god kemi og humor fremfor verdens mest imponerende CV.
Det er et plus hvis du gjorde det godt i folkeskolen og har et flot eksamensbevis, men det er et endnu større plus, hvis du kan vise passion, ærlighed, engagement og en lyst til at gøre en forskel.
Hvis du brænder for at være med at skabe en grønnere verden, er det et ret stort plus.
Når vi ansætter folk hos ELSK, hylder vi forskellighed på alle parametre. Så kom frisk, lige meget hvem du er.
Smid os en ansøgning på job@elsk.com
Fortæl hvem du er. Hvad du brænder for. Vis os hvad du tidligere har lavet, som du er stolt af.
Send meget gerne en video med din ansøgning, så vi kan se ansigtet bag. Fortæl os der, hvorfor du mener du er det rigtige match til ELSK.
Det kan være du har årevis af erfaring? Det kan være du er grøn i feltet, men alligevel har den rette støbning og personlighed. Vi er som altid åbne for at høre hvorfor du skal være en del af ELSK.
Har du spørgsmål? Så kan du også komme med dem på job@elsk.com