#ELSKLIFE (Part 1)

#ELSKLIFE – get lost…

Er det ikke fantastisk? Nu er Singles Day åbenbart også kommet til Danmark! Det manglede jo også bare… vi har jo kun Black Friday og Cyber Monday allerede i denne måned. Vi er ikke helt sikre på vi forstår konceptet. Det er vist noget med, at hvis man er single og trist, så kan man købe ting billigt den dag. Det giver måske mening? Har man ikke en kæreste, så køb en playstation? Eller en ny t-shirt. Det er meget nemmere i dagligdagen også! Vi er ikke sikre på det er den perfekte erstatning, men det er jo ikke op til os at bestemme…

p.s. …man kunne jo også bruge Singles Day til at bare at gøre det man elsker at gøre. Hvis man gør det, kommer kærlighed som regel også til en. Det er meget nemmere end at gå at lede efter kærligheden og bedre end at købe en ny fladskærm.

p.p.s …det er d. 11/11 hvis du skulle være i tvivl.

p.p.p.s …du kunne også lige overveje, hvad det betyder når du køber noget? Specielt noget du måske ikke helt rigtigt har brug for. Tjek videoen herunder og se hvad noget så uskyldigt som en almindelig t-shirt kan gøre.

p.p.p.p.s …vi er altså ikke sure gamle mænd …ikke hele tiden i hvertfald. Til sidst …nej …vi har ikke tilbud på Singles Day. Det har vi heller ikke til Black Friday …eller til Cyber Monday …eller til udsalg …eller når vi har fødselsdag …eller når naboen har fødselsdag …eller når….

Lukas & Lars.