Earth Overshoot Day

Det her er en af dem, som er lidt svært at skrive…

Men: Skulle vi lige stoppe op og tænke os en smule om?

I dag er det Earth Overshoot Day… og hvad er så det for noget halløj? Endnu en Black Friday eller? Næ… det er såmænd bare i dag at vi har opbrugt flere af jordens resourcer end den kan genskabe. Vi bruger 1,7 planet om året lige nu…og efter hvad vi har kunnet google os frem til, så har vi kun 1 planet. Så det virker jo umiddelbart lidt dumt. Men vent… vi danskere er jo så gode ved miljøet? Eller hvad? Hmm… faktisk var vores egen Earth Overshoot Day allerede d. 28 marts… Av og æv.

Skal vi ikke blive enige om at vi sætter forbruget lidt ned? Holder en smule igen. Mådehold kaldes det vist. Køb og nyd de ting som du virkelig sætter pris på og vil bruge igen og igen og igen.

Vælg den grønne løsning. Den er der.

Husk at de bedste ting i livet, ofte ikke koster noget.

Husk at vi har et ansvar for dem som kommer efter os.

Vi har alle et ansvar og en pligt. Vi kan som virksomhed gøre meget. I kan som forbrugere gøre endnu mere. Lad os løfte i flok og råbe lidt højt. Forandring kan komme nedefra. Lad os skabe den forandring og gøre vores til at vi ikke ødelægger den smukke blå-grønne prik vi lever på.

Hos ELSK, kan vi både som virksomhed og som privat personer blive endnu bedre. Det lover vi, at vi vil arbejde med. Vi tror på vi alle kan inspirere hinanden til at gøre det bedre.