COLAB WITH EMIL FJORD PHOTOGRAPHY | ELSK®

COLAB WITH EMIL FJORD PHOTOGRAPHY | ELSK®

ELSK er gået sammen med den talentfulde Emil Fjord, om at skabe en række plakater som på smukkeste facon, fremviser en del af vores hjemegn Thy. Om Emil:

For mig er fotografering en kunstform. En kunstform jeg kan bruge til at udtrykke mig selv. Mine fotografier viser den verden og de mennesker jeg ser. Min vision er at tage billeder, som viser det ærlige, det autentiske og det naturlige , som jeg det gennem linsen.

Jeg har vægt på at der er en historie eller en unik karakter bag de billeder jeg tager. Et fotografi skal være dybt og pirrende. Noget som vækker nysgerrighed hos den der ser det.

De tre billeder, fanger de ting jeg sætter mest pris på ved Thy.

Det øde og fascinerende landskab mellem Thy og Hanstholm, hvor klitterne og det åbne terræn viser den på samme tid barske og milde natur. Det er et område der giver plads og inspiration til fordybelse.

Sømærket er for mange et symbol på hjemmet. På at nu er man ved sit eget pejlemærke og tæt på sikker havn. Det giver tryghed og er et ikon for egnen. Samtidig minder det en om fiskeriets historie og den alt for store pris, som nogle har måtte betale for at skaffe brød på bordet.

Billedet fra molen i Nr. Vorupør, viser hvilke enorme kræfter der gemmer sig i vesterhavet. Det er et kontrasternes hav, som er kilde til underholdning, indtægt og mad, men samtidig noget man skal beskytte sig mod. Molen beskytter, men giver samtidig havet mulighed for en sidste kræftanstrengelse.