VORES DRØM

ELSK® ER VORES KÆRLIGHED TIL MODE, KVALITET OG UNIKKE DESIGNS. MEN DET ER OGSÅ VORES PASSION FOR BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI. EN DRØM OM IKKE BARE AT TAGE, MEN OGSÅ OM AT GIVE TILBAGE OG VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

ELSK konceptet er forankret i en drøm om at gå egne veje og vise, at der i modebranchen ikke bare er plads til, men rent faktisk er behov for et brand, som tør at gå forrest. Et brand hvor nærvær, bæredygtighed, substans og kvalitet er i fokus. Fremfor overflade går vi i dybden. Vi vil inspirere både forbrugere og andre brands til at gå efter kvalitet og bæredygtighed og efter den gode historie. Vi kæmper ikke på pris, betingelser og masseproduktion. Vi ønsker en selektiv produktion, hvor vi tilbyder unikke oplevelser og produkter for både den enkelte forbruger og butik.

Nye designs og produkter kommer løbende, og ikke via faste og rigide kollektionsdrop, som ellers er normen for branchen.

Produktionen foregår i Europa via faste og solide samarbejdspartnere.

Vi ønsker ikke bare at tage, men i høj grad også at give tilbage. Derfor involverer vi os i debatter, tør at gå forrest, inspirere andre, give tilbage til lokalsamfundet og donere 1% af vores omsætning til miljøbeskyttende formål. Det gør vi fordi vi syntes det er vores pligt. Som virksomhed har vi et ansvar. Et ansvar for at producere ordentlig og gøre så lidt skade som muligt. Faktisk er vores mål at skabe en virksomhed som gør mere gavn en skade.

ELSK drøm