ESSENTIAL

100% økologisk og kæmmet bomuld

Når bomulden bliver kæmmet, får den en fysisk behandling, hvor man fjerne de små fibre som kan stritte ud fra bomuldstråden. Det gør, at du får en både stærkere og blødere metervarer, som også holder blødheden exceptionelt godt efter vask.
Kan du måle og veje, så har t-shirten en vægt på 160gr/m2. På almindelig dansk betyder det, at det er en dejlig let metervarer, uden at være tynd eller gennemsigtig.

Pasformen er meget almindelig og regular. Det er vores bedst solgte pasform, og den passer til de fleste.

Vil du gerne have den lidt løs i pasformen, så går du blot en størrelse op. Modellen falder stadig pænt uden at blive for lang.

Se alt i denne style

Thilda

Boxy og afslappet pasform med en ærmelængde lige over albuen

Denne t-shirt er produceret i en ekstra kraftig økologisk bomuld, som bidrager med en længere levetid til produktet og en luksuriøs følelse. Thilda har en slids i bunden af hver sidesøm.

Thilda findes i flere kvaliteter. Thilda Tung er vores bedst solgte, som er ekstra kraftig. Den har en lang levetid og er god til dig som gerne vil have en t-shirt med lidt mere gods i. Går du op i nørderiet, så er det en vægt på 245gr/m2

Pasformen er lidt oversized og den er lidt mere åben i halsen, end vores andre pasformer.

Se alt i denne style

Agnes

Bred ribbet hals og regular fit

Agnes har en høj, ribbet hals, som du ikke finder på vores andre pasforme. Den har et regular fit med en lille smule længere ærmer end vores essential t-shirts.

Modellen er lavet af en blandning mellem økologisk bomuld, tencel og elastan, hvilket gør den utrolig blød, åndbar og komfortabel at bære. Tencellen sørger for, at modellen falder blødt og drapperer en smule. Den folder sig derfor elegant på kroppen.

Agnes er med sin kvalitet og design den perfekte modpart til den klassiske bomulds t-shirt.

Se alt i denne style

Zen

Rund, åben hals og lidt længere bag til

Zen er vores oversize tee med en mere åben halsudskæring, som tillader et flot kig til kravebenene. T-shirten er en anelse længere bagpå end foran og har en skæring ned langs midten af ryggen.

Ligesom Agnes er t-shirten produceret i en blanding af økologisk bomuld, tencel og elastane, hvilket gør, at kvaliteten er super behagelig, åndbar og nem at bevæge sig i. Tencel tilføjer en blødhed til stoffet, som gør, at t-shirten falder elegant langs kroppen. Lige meget om du tager Zen på udover badetøjet på en varm sommerdag eller går på arbejde iført den, vil denne t-shirt sikre et behageligt og ubesværet look. 

Se alt i denne style