BRUSHED

Alle disse t-shirts er Svanemærket 100% økologisk bomuld.

Bomulden er børstet, hvilket giver kvaliteten en ekstra blød overflade. Vores brushed t-shirts er lavet af vores gode samarbejdspartner Egedeniz i Izmir, Tyrkiet.
Egedeniz har arbejdet med bæredygtig tøjproduktion i flere år og helt tilbage i 1993, blev de den første fabrik i Tyrkiet som lavede tøj med certificeret økologisk bomuld. Firmaets historie går helt tilbage til starten af 1900-tallet.

Er du tal-nørd, så er vægten på t-shirten 175gr/m2…. Med almindelige ord betyder det der er lidt mere gods i den end den gennemsnitlige t-shirt.

Pasformen er vores regular som passer de fleste. Nogle vil mene at der er god længde på i forhold til andre kendte mærker.

Se alt i denne style

ESSENTIAL

100% økologisk og kæmmet bomuld.

Når bomulden bliver kæmmet, får den en fysisk behandling hvor man fjerne de små fibre som kan stritte ud fra bomuldstråden. Det gør at du får en både stærkere og blødere metervarer, som også holder blødheden exceptionelt godt efter vask.
Kan du måle og veje, så har t-shirten en vægt på 160gr/m2…På almindelig dansk betyder det at det er en dejlig let metervarer, uden at være tynd eller gennemsigtig!

Pasformen er almindelig i størrelsen, men ligger du mellem 2 størresler vil vi ofte anbefale at gå lidt op i størrelsen.

Obs på både Essential & Brushed
Der er enkelte styles som hedder "Essential Brushed". Disse styles er i kvaliteten "Brushed" som du kan læse om øverst

Se alt i denne style

TUNG

100% økologisk i en ekstra kraftig kvalitet

Denne bomuld er igen kæmmede bomuld, sikrer dig en slidstærk med også utrolig behagelig t-shirt. Kvaliteten er ekstra kraftig, så den har en lang levetid og er god til dig som gerne vil have en t-shirt med lidt mere gods i. Går du op i nørderiet, så er det en vægt på 245gr/m2

Pasformen er lidt oversized og den er lidt mere åben i halsen de andre pasformer vi har

se alt i denne style