Et udsalg hos ELSK?

Desværre ja. For første og forhåbentlig eneste gang.

⏰ Sidste chance - slutter søndag kl 23.59⏰

Det er ærlig talt stik i mod vores principper og hvad vi gerne vil. Vi tror på vores varer har den rigtige pris fra starten og vi vil ikke lave billigere varer, hvor vi går på kompromis med vores krav til kvalitet og en ordentlig produktion.

Hvis vi skal lave varer som kan sælges med rabat, har vi simpelthen ikke råd til at drive vores virksomhed på den måde vi vil.

Men…vi må erkende at vi bliver nødt til at agere med snusfornuft og rettidig omhu. Vi har gennem de senere år vækstet mellem 40-50% årligt og det har vi gjort ved at være tro mod vores koncept og opbygge en god loyal kundebase. Vi står dog nu i en situation, hvor mange af vores forhandlere har det rigtig svært og mange af dem er allerede bukket under. Vi har store ordrer som er blevet annulleret og vi har et varelager som derfor er for stort. Så får at give os lidt sikkerhed i økonomien, er vi nødt til at tynde ud i sortimentet.

Det giver dig en mulighed for at gøre en ekstra god handel og det giver os likviditet og et varelager, som er mere i tråd med den fremtid vi ser ind i de kommende måneder.

Er der krise i ELSK?

Nej, vi er ikke i knæ – men vi er ærke Thyboer og planlægger økonomien konservativt. Det vigtigste for os, er ELSK på den lange bane – og for at vi ikke lige pludselig står i en situation hvor vi mangler penge eller kommer i knæ hvis kunder ikke kan betale, så bliver vi nødt til at reagere proaktivt. Så selvom et udsalg er stik i mod egne værdier er det eneste rigtige løsning for at kunne bevare det langsigtede fokus.

> SHOP SALE | slutter søndag