PRE-ORDER

 

FORUDBESTIL OG FÅ 25% RABAT:

Vi har brug for din hjælp - og vil gerne give dig en eksklusiv fordel, så du kan gøre en god handel og få noget før alle andre.
 
Den korte historie:
Forudbestil nogle af disse skønne produkter og du får dem før andre - med 25% rabat!
Du hjælper os med at få mønter i kassen, så vi kan betale for alle de nye skønne varer - og så må du væbne dig med tålmodighed, for varerne lander først hos dig om cirka 3 uger.
(Du kan som altid returnere og få pengene tilbage eller bytte, hvis du får noget som ikke falder i din smag)

Den lange historie:
Hos ELSK er vi i udvikling.
Faktisk også i mere udvikling end vi havde forestillet os vi skulle igennem.
Det går godt - vi har en god og sund forretning. Vi har dog indset en ting:
Hvis vi virkelig mener at vi skal være et lysende eksempel for modeindustrien og inspirere andre virksomheder til at træffe bedre valg, så kræver det at vi gør mere og at vi får større muskler.
Vi skal ikke være et stort firma. Langt fra. Men vi bliver nødt til at kunne investere flere penge, samt mere tid og kompetencer, i at være endnu mere innovative og nytænkende i den grønne rejse.
Vi har derfor investeret massivt i medarbejdere, kompetencer og vores kollektion.
Vores kollektion bygger vi på og lancere flere og flere produktkategorier, til både mænd og kvinder. Men det koster likviditet. Altså....vi skal bruge nogle penge nu, på ting der kommer til at gøre godt i fremtiden.
Vi har haft nogle år med en positiv bundlinje (og det har vi sat en ære i), men nu vil vi faktisk gerne investere så vi ikke laver overskud. Hvorfor? Fordi vi bliver nødt til at bruge flere penge på at skubbe til os selv og vores branche. Det kommer til at koste penge på kort sigt, at vinde på lang sigt.

Det er i den rejse, at vi har brug for din hjælp. Hvis du bestiller nogle af disse skønne produkter, så får du 25% rabat og du får den før andre. Vi har så sikkerhed for at vi kan færdiggøre vores bestilling og får penge i kassen nu, til at hjælpe på pengestrømmen. Omvendt skal du vente til slut april med at få varerne, for det er der de lander på vores lager.
 
Deadline for bestilling er søndag d. 3 april kl. 21.00