Består af 100% GENNEMSIGTIGHED. Produceret 100% klima-neutralt. Der er brugt 0 liter vand, 0 kg. Co2 og INGEN kemikalier. Der er absolut ingen transport forbundet hverken produktion eller levering af denne lækre tidsløse produkt.

- Fremstillet til den forvirrede forbruger med ønsket om 100% bæredygtig beklædning.

Spøg til side… INTET nyproduceret i vores branche er 100% bæredygtigt. Branchen leverer hvad forbrugerne stiller krav til, og kun ganske få stiller sig spørgsmålet hvad det endeligt betyder og om det i helt taget kan lade sig gøre.

En gang for alle - BÆREDYGTIGHED er blevet Kejserens nye klæder. Du som forbruger har magten over det tøj du køber. Det er dig som kan være dygtig til at bære det, pleje det, behandle det ordenligt. Du gør tøjet bæredygtigt ved at passe på det og ved at give det enten videre eller genanvende det.

Lad os sammen prøve at fokusere endnu mere på ORDENTLIGHED. Det er mere håndgribeligt!

Hvis du vælger at købe et af vores produkter fra den 100% GENNEMSIGTIGE kollektion, skal du blot forestille dig at den er blevet leveret og at den passer som skræddersyet til dig. 100% af omsætningen fra denne kollektion, vil blive doneret til planeten via en donation til Den Danske Naturfond. Der er ingen retur eller fortrydelses-ret på produkterne fra denne kollektion.