Vi vil gerne give 20.000 kr. væk - Men til hvem?

Det kan du være med til at bestemme.
Stem her og hjælp os med at hjælpe naturen.
Der er 4 fantastiske organisationer som har mulighed for at modtage donationen. Afstemningen løber frem til d. 1/12 kl. 12.00.
Så brug 2 sekunder på at smide en stemme afsted. Det gør gavn!
Og tak....tak til dig som køber vores tøj. Fordi du gør det, kan vi sende penge videre ud og gøre gavn
De fire organisationer er:
GreenKayak
Verdens Skove:
"Sammen med de folk, som er afhængige af skoven, sikrer vi, at skovenes ressourcer bliver forvaltet socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvarligt til gavn og glæde for livet på jorden.
Vi har konkrete projekter, der bevarer regnskov i fire latinamerikanske lande, i Ethiopien og Uganda. I Danmark kæmper vi for at skabe mere vild skovnatur."

Race for Oceans:
"Race for Oceans er for alle med passion for havet. Vi sætter fokus på Verdensmål 14 - Livet i havet, herunder den stigende plastikforurening i havene omkring os. Det gør vi ved at skabe synergi mellem sport, strandrensning og viden."

Green Kayak:
"Verden over er København kendt for sin havn, der er ren nok til at københavnerne glædeligt bader i den. Non-profit initiativet GreenKayak vil gerne bevare den sådan, og opfordrer derfor både lokale og turister til at låne en kajak gratis i op til to timer. En del af aftalen er, at du på din sejltur gennem havnen og Københavns kanaler samt Peblingesø indsamler skrald i kajakkens spand. Ved returneringen vejes affaldet, og så skal du smide et billede af jeres tur på sociale medier.
Og husk: Intet stykke affald er for småt til at betyde noget, så kom endelig rundt i havnens hjørne og kroge og vær med til at holde havnen ren."
Den Danske Naturfond:
"Den Danske Naturfond arbejder for at forbedre den danske natur gennem projekter, der skaber flere levesteder for dyr og planter og mulighed for store naturoplevelser. Naturfonden er en uafhængig, privat, non-profit fond.
Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen bliver genoprettet, plejet og sikret for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere."