Hos ELSK® har vi forpligtet os til at donere minimum 1% af vores omsætning til miljøbeskyttende tiltag.

Gennem de seneste år, har vi støttet flere projekter omkring miljøbeskyttelse og kultur.

 

Partnere:

Den Danske Naturfond arbejder for at forbedre den danske natur gennem projekter, der skaber flere levesteder for dyr og planter og mulighed for store naturoplevelser. Naturfonden er en uafhængig, privat, non-profit fond.
Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen bliver genoprettet, plejet og sikret for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere.
-
Verdens Skove arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove - både de danske skove og regnskoven. De har over 30 års erfaring i at bevare skov og biodiversitet. Verdens Skove startede som regnskovsgruppen Nepenthes i 1983. Siden er de vokset til en organisation med et nationalt og internationalt sigte.
-
 Baggrunden for Plastic Changes stiftelse er, at vi lever i en plastikkrise, hvor plastik definerer vores kultur, men hvor vi ikke må lade den defineres vores fremtid. I ly af de altoverskyggende klimaforandringer, der med rette har krævet verdens opmærksomhed, er vores problem med plastik vokset og vokset, så det i dag kan fremstå som en uoverskuelig udfordring. Vi har haft en forbrugsfest med plastik, og nu kommer tømmermændene.

-
Race for Oceans er en event, der henvender sig til alle med passion for havet. Formålet er at skabe fokus på den stigende plastikforurening i havene omkring os. Konceptet består både af en sportsevent og et større antal strandrensninger, hvor en række eksperter samtidig vil fortælle om konsekvenserne af plastikforureningen i havene.
-
Det er foreningen GreenKayak, der arbejder for at kombinere oplevelser på vand med kampen mod forurening. Foreningen, der blev etableret i 2017, sigter mod at reducere mængden af affaldet verdens farvande, og ønsker at tilbyde som mange mennesker som muligt chancen for at tage aktiv del i bekæmpelsen af miljøforurening.
-
Red Bull Midsummer Vikings er en chance for at prøve sig mod nogle af de bedste SUP'ere i verden og samtidig en mulighed for at udfordre sig selv, og rykke sine egne grænser. Der venter deltagerne en unik SUP-oplevelse på vandet såvel som på land, hvor raceområdet ved Amager Standpark bliver omdannet til en fuldt udstyret campsite.
-
Kræftens Bekæmpelse arbejder inden for tre hovedområder - forskning, oplysning og patientstøtte - ligesom foreningen taler patienternes sag over for myndighederne. Kræftens Bekæmpelses stemme har tyngde, da foreningen er en af landets største, og repræsenterer mange medlemmer og aktive frivillige.
-
Foreningen Thy Alive har siden 2009 arbejdet på at knække koden til at forene ambitiøs frivillighed med professionel festivalvirksomhed. For THY ALIVE er det afgørende, at foreningens medlemmer inddrages og har stor indflydelse på, hvad festivalen består af – det er medlemmerne, der gør det muligt og afvikle det. På den måde holder de liv i den oprindelige Alive-ånd, hvor ideerne fra engagerede ildsjæle bliver til en festival i Thy.
-
Surfjoint er et 2 dages arrangement som surfklubben NASA arrangerer, vi afholder det normalt fredag og lørdag i uge 29. Om fredagen er det børnenes dag, med surf, cirkus, leg og musik. Om lørdagen er det surf, dj, live musik og årets surf fest i Klitmøller.
Vi har mange frivillige som arbejder før under og efter arrangementet. Overskuddet bruges til børne og unge arbejde i klubben, udover det plejer vi at donere et pænt beløb til andre frivillige organisationer som gør en forskel for andre.
-

 I 2018 blev STRANDET grundlagt med udgangspunkt i vores fælles ønske om at gøre en aktiv og lokal indsats for at sætte fokus på havplastforurening. I påsken 2019 åbnede vi officielt STRANDET, hvor den gamle tankstation i Nørre Vorupør blev forvandlet til havplastværksted og kaffebar.


LÆS MERE

------------------------------------------

Er du på jagt efter en donation? Hvis du arbejder med at gøre noget godt for planeten og er en NGO, så er du velkommen til at sende os en mail på info@elsk.com

For at blive godkendt donationsmodtager, kræver det at din organisation også er godkendt af 1% FOR THE PLANET.