BRUG OG GENBRUG AF DIT TØJ

RE.ELSK - Køb brugt når du kan.

Du skal huske at sætte pris på dit tøj og når du ikke længere bruger dit tøj, ikke synes godt om det eller, hvis dit tøj er i stykker, så tænk en ekstra gang over, hvad der skal ske med det. Du må ikke bare smide det væk. Start med at reparere det, før du købet noget nyt – eller giv det videre til genbrug. Ved at reparere det eller give det til genbrug, forlænger du tøjets levetid.

Hos ELSK lancerer vi RE.ELSK – en platform, hvor du kan købe ELSK-tøj, som enten er brugt, 2. sortering eller vareprøver. Vi opfordrer vores kunder til at returnere det ELSK-tøj, som de ikke længere bruger. Vi ønsker at tage ansvar for det tøj, som vi ligger inde med og det, der ikke længere er i vores hænder. Vi ønsker at levetiden på vores tøj øges, og så lidt som muligt af tøjet går til spilde.

Når du afleverer dit ELSK-tøj, der ligger bagerst i skabet, og som du ikke længere bruger, gør det med garanti gavn andre steder. Vi vurderer tøjets stand og hvis det ikke er for brugt eller slidt, sælger vi det videre på RE.ELSK-platformen. Hvis tøjet er i for dårlig stand til at blive solgt videre, genanvender vi det til nye metervarer eller sender det til nødhjælpsorganisationer - uanset hvad, så giver det andre muligheden for at blive glad for tøjet på ny.